Min blogg är så cool så jag behöver ingen rubrik!

Jag blir så exalterad över att blogga! Får en sådan adrenalinkick utav att få skriva av mig på bloggen. Har inte bloggat på hela dagen och har fått abstinensbesvär på grund av det, stackars mig...

Jag är arg! Arg för att jag var för liten för att sommarjobba på Sports Camp. Skrev världens längsta ansökningsbrev men icke...
Jaja, deras förlust säger jag bara. De vet inte vad de går miste om! 
Fast... Vad ska jag nu göra i sommar? Hela lovet är ju förstört. Hur hade de tänkt att jag skulle finansiera mina sommaraktiviteter?! 
Får väl leva på piggelin i storpack hela sommaren, inget Smultronställe för mig inte! På tal om Smultronstället, där skall TROLIGEN min goda vän Matilda aka. Danken sommarjobba, trevligt tycker jag. Ni får åka dit och smaka på hennes delikatesser eller granska hennes städning eller vad hon nu skall göra där...
Roligt att någon får sommarjobba i så fall hehe. Dock så tycker jag inte att hon ska få all "cred" om hon får jobbet, tror nämligen att det var någon annan som skrev hennes ansökan. Nämner inga namn......

Hm, sitter här och spelar poker förresten, på facebook alltså. Hört från en del att jag kommer bli spelberoende men nej då, jag ÄR redan spelberoende! Kan meddela att jag nyss vann 250 000. Mitt livs största vinst, förväntar mig ett grattis?

Hört att ni vill ha bilder...
Vad skall jag lägga upp för bilder då?! På mig själv eller? Vill ni se coola "modebilder"? Alltså, valet är ert, skriver ju för er skull hehe!

Jaja, nu skall jag inte göra någonting för jag är så cool och behöver inte göra någonting. Kanske plugga lite, eller spela lite poker. Men men, ha det bra!

Hmm, varför är rubriker så svåra att komma på?

Hallå där hemma, allt bra?
Jag hade det jättebra här hehe. Har nyss skickat i en jobbansökan till Stadium Sports Camp. Blev jättenöjd! :) 
Om någon finner det intressant att få läsa min ansökan så är det bara att säga till! 

Sitter och funderar på om jag ska gå och lägga mig jättetidigt i kväll. Har redan sett dagens avsnitt i solsidan, två gånger till och med, så det har jag inget behov av att se igen...
Resten av programen på TV:n är ointressanta och typ repriser, så det är inget roligt. 
Vid datorn så slöar man bara, det är också ointressant. Behöver dock massor av sömn så det får nog bli att gå och lägga sig tidigt istället! 

I morgon är det skolan, och som jag har längtat! Skolan är det bästa som finns, älskar den! Man lär sig så bra saker där, hur bra är inte det?! 
Fast, nej...
Börjar bli väldigt skoltrött, man gör ändå bara samma saker hela tiden. Det enda roliga är typ SO och svenska. Fast i svenskan så håller vi på med ett häfta. Urtråkigt, man får lära sig att skriva punkter. Känner att det är gaska irrelevant i mitt fall. Men men, längtar till gymnasiet! Ska bli väldigt intressant att få prova på hur det är på De Geer på tisdag! Har hört att det är ganska hippa personer som ska dit, så det kan ju inte bli något annat än bra?! 

Men nu ska jag ta och titta på solsidan igen, helt sjukt bra! 
Hejdå ;)

Vad är en pussbiljett?

Woho!!! Igår hade jag hela 90 stycken unika läsare. Känner att min karriär som bloggare börjar att arta sig.  
Förutom det glada beskedet med mina rekordmånga besökare igår så har jag en till glad nyhet att berätta för er. Peter Nilsson (aka Peter08) accepterade min vänförfrågan på Facebook! Vi hade en liten konversation på Facebook och här kommer ett litet utdrag ur vårt samtal: 

Jag: Tja Peter bror!
Peter: Men tjenare Adrian, det var inte igår!
Jag: Nä, har saknat dig dude. Vad händish? 
Peter: Nja, inte så mycket. Chillar as usual.
Jag: Okej, låter nice. Tänkte dra upp till Sthlm nästa helg, vad säger du om det?!
Peter: FAN VAD NICE!!!! Du kan ju komma och hänga med mig i mitt crib om du vill? Umgås lite med tjejer och så...

Ja där ser ni, har redan fått kontakt med eliten. Känns ganska bra att redan efter två dagar som bloggare få kontakt med storbloggare. Nu skall jag ta mig en matbit för att sedan gå på bio, eller ja, kanske gå på bio. Står mellan "The tourist" och "The green hornet". Vilken tycker ni att jag jag ska se?

En sak jag undrar över är varför det alltid blir så långa texter när jag skriver? Tycker ni att det är för mycket text eller?! Jag vet att lagom är bäst, men det är inte mitt fel, det bara blir långa texter...
Men bättre med för mycket än för lite, inte sant? :) 

Tjip Tjop!


Go on, I will be fine

Hejsan, en liten kvällsuppdatering hehe! :) Hm, sitter här och beklagar mitt hår. Vill inte ha det så här. Måste göra någonting åt det! Vad ska jag göra? Bara fixa till det så att det blir lite kortare? Funderar väldigt starkt på att raka av håret, bort med allt bara. Eller ja, spara 5 mm eller något liknande. Det får jag ta som det kommer... Vad tycker ni? (Hehe känner mig som värsta kändisbloggaren som frågar mina bloggläsare...)
Sitter alltså hemma och typ, samtalar med folk på Facebook? Har en sådan här kväll då jag är dryg mot allt och alla, inte bra. Har dock fått bita mig i tunga, eller snarare i fingrarna, för att inte skriva en del otrevliga kommentarer. Mitt nyårslöfte till 2011 vad att jag skulle bli snällare och mindre dryg, tycker ni att jag har lyckats? Jag känner mig mycket snällare nu än vad jag var för ett par månader sedan, stort plus för det! Har jag blivit snällare? Vad tycker ni? (Hihi där fick jag den där känslan igen.)
Nu ska jag gå och ta någonting att äta, är alltid hungrig på kvällarna. Sedan ska jag sätta mig framför TV:n, alternativt en bra film på datorn, och bara njuta av helgen. Ha det så bra, och så hörs vi troligen i morgon! :) Jag har visst råkat göra någonting så att den slutliga produkten (min text) inte blir uppdelad i stycken.
Ska omedelbart åtgärda detta!

Jorå!

God dag mina älskade bloggläsare, är såååå stolt över mina 35 besökare igår!
Idag ska jag väl inte göra så mycket, funderar att gå på bio eller något. Dock så går det bara skitfilmer så jag struntar väl i det idag.

En sak som jag funderar mycket på är gymnasiet. Jag funderar på den samhällsvetenskapliga linjen med inriktning "media och journalistik". Jag var på en så kallad "Prova-pådag" i torsdags, på John Bauergymnasiet. Det första intrycket jag fick av linjen var att det var alldeles för mycket fotografiska studier. Jag är mer intresserad av journalistyrket och av att bli uppmärksammad för mina texter. Jag är absolut ingen fotokille, tycker varken om att fotografera eller att bli fotograferad, så där uppstår det ju ett problem...

Skolan i sin helhet verkade jättebra! Trevliga elever och lärare. Sköna lokaler. Inlärningssättet verkade vara effektivt. Maten vad helt gudomlig, så själva skolan var det ingenting fel på. Dessutom fick man en dator att arbeta med, vilket är ett stort plus. 
Den andra skolan som finns med på listan är De Geergymnasiet. Den har samma linje, men jag vet dock inte om det är samma upplägg som på John Bauer. Ska i varje fall prova på hur det är att gå där på tisdag, så i veckan vet jag förhoppningsvis vilket gymnasium det blir. 

Om jag nu går på en linje med mycket fotografiska studier så har jag lagt upp en plan för mitt liv, här kommer den!

Jag går ut gymnasiet med ett acceptabelt betyg. Tar mina besparingar och flyttar till Stockholm. Väl där börjar jag umgås med "Stockholms innefolk". Får kontakter och det är vid detta tillfälle mina fotografiska färdigheter till godo. Jag börjar ta lite bilder på folk och får de publicerade på nätet (tidningar är sååååå 2010). En stor manager till ett fotoföretag får nys om mig och anställer mig. Jag tjänar fett med cash och har snart råd att flytta in i en fet lya på Östermalm. Efter flytten får jag jobb som fotograf på "Playboy Magazine" och börjar fotografera modeller. När jag fyllt 28-29 så slutar jag på Playboy och tar jobb som frilansjournalist. 
Sedan skriver jag en bok om mitt liv som fotograf och skaffar sedan familj med en av Stockholms hetaste bloggerskor. 
Personen som inspirerat mig till detta är Bingo Rimér. Vad tycker ni om det va? 
Jaja, nu ska jag gå och spela lite Xbox istället. Ha det bra!

Cha cha bloggen, eller?!

Blogg var det ja...
Mina kamrater har länge velat att jag ska börja och blogga, och nu har jag tagit i mig i kragen och startat en så kallad blogg.
Fast det har tyvärr uppkommit ett problem; min design! Hjälp mig någon!!!

Hm, kan väl börja med att skriva om min lilla fredag då. Började med block klockan 8. Råpluggade matte, det behövdes. Tyvärr gick det inte så bra, eftersom min kära dator höll mig sällskap samtidigt... Sen så var det lunch, pannkakor. Helt okej! Sedan hade vi hemstudiedag, man studerar alltså hemma. Dock så var jag den ende i skolan som faktiskt stannade kvar och valde att plugga där istället, men det var ganska chill. Kan bara koncentrera mig i skolan. Hemma sitter man bara och gör annat, vilket inte är så bra. Nu ska jag kanske ta och titta på handboll, eller spela Minecraft. Hm... Det hänger mest åt att spela Minecraft. Ha det så bra hehe!

Tjenare!

Tyckte det behövdes en lite bild på självaste bloggaren och "gästbloggaren" eller vafan man ska säga!
Kan säga att dom riktigt bra inläggen kommer när adrian är arg! :D

(Adrian till vänster och Jesper till höger)

Peace out! / J

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0